CRÓNICA. Partidos da fin de semana

Quiroga FC 4-0 SD Laxosa

Vitoria sen contratempos do Quiroga, que se coloca líder provisional da Copa Delegación. Os verdes tiveron o control do balón case todo o encontro. O empuxe inicial propiciou o primeiro gol, obra de Gachan, de penalti e xusto antes de chegar ao descanso, Jose colocou o 2-0 no marcador. No segundo tempo o Quiroga saiu a pechar o partido, Víctor marcou no minuto 76 tras un erro do porteiro rival e Marcos puxo o cuarto e último gol da tarde co partido case finalizado.

Quiroga FC: Rachu, Félix, Marcos, Pedro (Min. 72 Víctor), Jose, Alex, Gachan, Polín, Mavilo (Min. 59 Christian), Bolés e Juanmi (Min. 53 Marquiños).

SD Laxosa: Rubén Gude, Ricardo Álvarez, Pablo Abuín, Pedro A. Incera, Jacob Rodríguez, Esteban Tojo (Min. 80 Simón López), Saúl Otero (Min. 70 Cristian Montaña), David Sanfiz (Min. 65 Javier Aira), Marcos Iravedra, Jose Lage (Min. 72 Adrián Perez) e Diego López.

Árbitro: Óscar Cabañas López

Goles: 1-0 (Min. 16 Gachan), 2-0 (Min. 45 Jose), 3-0 (Min. 76 Víctor) e 4-0 (Min. 90 Marcos)

Cartóns amarelos: Jose Lage pola SD Laxosa.

Quiroga FC Xuv - Taboada 3-2-18 5

Troula Betanzos FS 4-5 Covirán Quiroga FS

Victoria importante por 4 goles a 5 do Covirán ante un rival directo na loita pola permanencia como é o Troula Betanzos. Os goles de Carlos, Luis, Samuel, Juan e Óscar permitenlle ao Covirán sumar o seu segundo partido consecutivo sen coñecer a derrota.

Troula Betanzos FS: (Titulares) Alfonso A. Edreira, Alfredo Campaño, Pablo García, Lorenzo Cachaza e Daniel Fernández (Suplentes) Sergio Gómez, Rubén Tenreiro, Fernando Vázquez, Juan A. López e Alfonso Seijo

Covirán FS: (Titulares) Andrés “Jovito”, Óscar “Mule”, Pablo J., Juan e Carlos (Suplentes) Diego, Luis e Samuel

Árbitros: Manuel Dans, Eduardo Castro e Sergio Piñeiro

Goles: 0-1 (Min. 3 Carlos), 0-2 (Min. 7 Luis), 1-2 (Min. 9 Óscar en propia meta), 1-3 (Min. 15 Samuel), 1-4 (Min. 19 Óscar), 2-4 (Min. 19 Rubén Piñeiro), 3-4 (Min. 22 Alfonso Seijo), 3-5 (Min. 28 Juan) e 4-5 (Min. 34 Daniel Fernández)

Cartóns amarelos: Alfonso A. polo Troula

Quiroga FC Xuvenil 0-1 Taboada FC

O partido comezou co dominio do equipo visitante, xa que os locais non puxeron en práctica o seu mellor futbol ata aproximadamente o minuto 20. De feito o Taboada logrou adiantarse no marcador co gol de Adrián Ledo, no que o porteiro quirogués non tivo moita fortuna. A medida que avanzaba o partido, o equipo de Andrés Novoa ía crecéndose ata chegar a dominar o partido, chegando a ter unha clara ocasión de Adrián, que non chegou a poder rematar. O Taboada tamén probou portería con algúns tiros lonxanos pero Miguel Delpont soubo despexalos todos. O Quiroga seguiu loitando ata o final pero o gol do empatenon chegou. Un bo partido no que os locais mereceron máis.

Quiroga FC: Miguel Delpont (Min 85 Rubén “Ruli”), Mario González (Min. 68 Mario Quiroga), Brais, Manuel, Manuas, Carlos J., Alex, Brian, Juan Carlos, Adrián e Juan José (Min. 68 David)

Taboada FC: Javier Paz, Sergio Arean, Simón Dieguez (Min. 41 Xulián Moreiras), Iván López, Sergio Quintás, Damián Varela (Min. 85 Alejandro Varela), Adrián Ledo (Min. 46 Miguel Vázquez), Federico Lee (Min. 78 Alex Vázquez), David Delgado (Min. 65 Daniel Gayoso), Diego López e Sergio Orozco

Goles: 0-1 (Min. 10 Adrián Ledo)

Cartóns amarelos: Brais polo Quiroga; e Sergio polo Taboada